Wat klanten zeggen

Julia Sumrova

Amazing master! I lost my eyebrows to chemotherapy and never really got them back. Gertuda recreated them and made them far more beautiful than they ever were. Very happy! Thank you!

Poonam Badri *****

Wat een geweldige vrouw! Ze doet haar werk zeer vakkundig en precies. Ze weet ook heel goed wat ze doet. Geeft goed advies en gaat voor perfectie. Heb in het verleden, elders een keer mijn wenkbrauwen laten doen en het resultaat was teleurstellend. Ik heb er heel lang over gedaan om een specialist te vinden die ik echt kon vertrouwen. Na jaren onderzoek te hebben verricht, kwam ik bij Gertruda terecht. Ik kan alleen 1 ding zeggen: Ze is echt geweldig!! En een schat van een vrouw. Ik ga zeker terug om mijn wenkbrauwen te laten opfrissen! Indien je twijfelt en ook bang bent om je wenkbrauwen toe te vertrouwen. Neem dan vooral contact op met Gertruda. Je zal geen spijt krijgen.

Anne Anne *****

Vandaag terug geweest voor de nabehandeling. Helemaal geweldig. Top service en professioneel. En ben zeer tevreden. 

Monique Wyrdeman *****

Professioneel, vriendelijk en hygienisch …een echte aanrader! Ik ben zeer tevreden en zal jou zeker aanbevelen bij derden!

Klaudia Traudtner *****

Op 17 juli heb ik microblading van mijn wenkbrauwen laten doen bij Gertruda en het resultaat is fantastisch. Wij hebben de procedure uitgebreid besproken inclusief de nazorg. Zij neemt uitgebreid de tijd om de form te bepalen die bij het gezicht past, is zeer professioneel, werkt heel secuur, en is bovendien een heel leuke, vriendelijke en gepassioneerde dame. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en krijg ook behoorlijk wat complimenten. Gertruda, heel hartelijk dank en tot de volgende keer.

Sylvana Tuunter *****

Heb het erg goed ervaren en vriendelijk en goed geïnformeerd over alles. Ben super blij met mijn wenkbrauwen.

Mientje *****

Gisteren heb ik mijn wenkbrauwen laten doen en ik moet in een woord zeggen GEWELDIG. Ik ben al zo lang op zoek naar iemand die mijn wenkbrauwen kan doen en heb haar nu zeker gevonden. Ze neemt de tijd voor je en is heel erg professioneel in haar werk. Ik raad echt echt iedereen die twijfelt of angst heeft om zijn wenkbrauwen te doen naar haar te gaan. Ze is echt TOP!

Nogmaals dank!!!

Micoblading Venckute
Rijswijkseweg 345
2516HH Den Haag
Tel.: 06 46116960
Mail: microblading.gv@yahoo.com